comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: La fotbal cu… cuţitul în buzunar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/03/2013 | Lege si Ordine

Jandarmii Grupei de Intervenţie Slobozia care executau misiuni de asigurare a ordinii publice, sâmbătă 16 martie a.c. pe Stadionul Municipal Slobozia, la meciul de fotbal dintre „Unirea” Slobozia şi C. F. Brăila, au fost sesizaţi de agenţii de pază care efectuau controlul corporal la porţile de acces în stadion, despre faptul că un bărbat a încercat să pătrundă în arena sportivă, având asupra lui un cuţit.

cutitJandarmii au intervenit pentru a stabili identitatea bărbatului şi l-au identificat pe P.C.V. de 27 de ani din Slobozia, agent de pază la o societate de profil din municipiu, care a declarat că uitase asupra lui cuţitul, după ce îl folosise la activităţi casnice.

Membrii patrulei i-au întocmit bărbatului actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii vinovăţiei, către Poliţia municipiului Slobozia.

Menţionăm faptul că şi doi dintre suporterii echipei oaspete au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de câte 250 lei, deoarece încercau să intre pe stadion, deşi se  aflau într-o stare evidentă de ebrietate şi foloseau cuvinte jignitoare la adresa susţinătorilor echipei „Unirea” Slobozia.

Faţă de aceştia s-a dispus şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal masculin pe o perioadă de 6 luni.

Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa