comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Jandarmii au găsit un copil rătăcit

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/03/2014 | Lege si Ordine

Jandarmii din cadrul patrulei de ordine şi siguranţă publică Slobozia au găsit sâmbătă, 29 martie a.c., în jurul orei 19.30,  în zona gării Slobozia Veche, un copil în vârstă de aproximativ şapte ani care plângea şi spunea că s-a rătăcit de fratele său cu care a venit de la Slobozia Nouă.

Din verificări a reieşit faptul că minorul şi fratele său au venit cu maxi-taxi din cartierul Slobozia Nouă, pentru a merge la mătuşa lor, dar în aglomeraţia din zona autogării s-au pierdut unul de celălalt.

Jandarmii împreună cu minorul l-au căutat pe fratele acestuia şi deoarece nu l-au găsit, au verificat după descrierea minorului, blocurile din apropierea autogării, unde locuia mătuşa celor doi.

În urma acestei acţiuni a fost identificat apartamentul acesteia, dar şi prezenţa fratelui mai mare, care ajunsese de curând şi dorea să plece împreună cu mătuşa lor în căutarea fratelui mai mic.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.