comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Intervenții ale medicilor la manifestarea religioasă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/04/2018 | Locale Ialomita

Miercuri, 11 aprilie, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului la Mănăstirea Secu, din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, a fost primită la Catedrala Episcopală, iar după slujba de Te Deum, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu și soborul de preoți, dar și sutele de credincioși au plecat într-o procesiune pe străzile municipiului Slobozia până la Mănăstirea „Sfinții Voievozi”, unde sfânta icoană a fost depusă într-un baldachin în curtea sfântului lăcaș, spre închinare tuturor credincioșilor.

Vremea a fost deosebit de bună, astfel că oamenii au venit din toate colțurile județului, în număr foarte mare. Nu au mai existat, ca în alți ani, probleme majore la intrarea în mănăstire, organizarea fiind mult mai bună.

În schimb, în mulțimea de credincioși, au existat și persoane cu probleme de sănătate, care au avut nevoie de ajutorul medicilor. De asemenea, o persoană a solicitat ajutorul medicilor care se aflau în zonă după o altercație pe care o avusese, se pare, într-o benzinărie, în urma conflictului fiind lovit în cap cu un obiect contondent.

Reamintim că, în perioada 11 – 16 aprilie 2018, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului „Izvorul Tămăduirii” al străvechiului așezământ monahal „Sfinții Voievozi” din Slobozia.