comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Incendiu pe Strada Ianache. Trafic blocat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/05/2018 | Lege si Ordine
Actualizat: 7 mai 2018

Incendiu la o casă de pe strada Ianache, din Slobozia. Duminică, 6 mai, în jurul orei 11. Pompierii încă acționează la fața locului.

UPDATE ISU Ialomița: Flăcările au cuprins o casă, aflată în construcție, în data de 06.05.2018, în jurul orei 11.00, în condițiile manifestării unor rafale de vânt puternice.

Pompierii de la Garda de intervenție Slobozia au acționat cu 3 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea unei alte locuințe aflate în aceeași gospodărie, și a caselor învecinate.

Vântul putea purta flăcările cu ușurință către alte construcții, motiv pentru care intervenția a necesitat o intervenție promptă și concentrată a pompierilor.

În incendiu au ars asteriala acoperișului pe o suprafață de cca 150 de mp, un tavan din lemn de cca.50 de mp, mobilier și aparate electrice, precum și elemente din starea de fixație.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la instalația electrică a unui aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune.