comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Identificare posesor de arme neautorizat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/05/2020 | Lege si Ordine

În data de 27 mai, în jurul orelor 15.30, a fost transmisă prin sistemul de radiotelefonie informația că un conducător auto, care a intrat cu autoturismul său pe raza municipiului Slobozia, deține asupra lui o armă care, după aspect, semăna cu un pistol mitralieră tip AKM.

 

Alarma fiind dată, toate efectivele  Poliției Locale Slobozia s-au angrenat în dispozitiv. În scurt timp un echipaj de polițiști locali comunică prin stație ca s-a intersectat cu respectivul autoturism care se îndrepta pe bulevardul Chimiei spre DN 2A, făcând totodată manevrele necesare de a porni în urmărirea acestuia.

Informația acestora a fost recepționată imediat de către un alt polițist local care, aflat în traseu, în zona Parcului Tineretului, a interceptat autovehiculul și, invitând conducătorul auto să coboare din mașină, a efectuat identificarea acestuia, dând totodată posibilitatea celuilat echipaj de polițiști locali să sosească la fața locului, blocându-l din spate cu autospeciala.

La o scurtă privire în habitaclu, polițistul local care a oprit mașina, a remarcat prezența unor arme pe scaunul din dreapta-față, pe care, imediat, conducătorul auto le-a acoperit cu o husă de port-armă. Din acest moment, prin intervenția ambelor patrule, cumva situația era sub control, astfel că la sosirea celorlalte echipaje ale poliției, conducătorul auto suspectat a putut fi preluat de către acestea pentru derularea cercetărilor.

Poliția Locală Slobozia