comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Focuri de armă în centrul orașului. Scandal cu pistoale și cuțite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/01/2018 | Lege si Ordine

Slobozia: Altercație cu focuri de armă și cuțite în centrul orașului, zona Hotel Central.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au reținut un bărbat, de 30 de ani, din Ţăndărei, după ce ar fi agresat un tânăr de 29 de ani, pe raza municipiului Slobozia.

tu

La data de 02 ianuarie, în jurul orei 3 dimineața, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Slobozia, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a agresat în incinta unei unităţi de alimentaţie publică.

Cercetările au fost demarate de îndată de către o echipă complexă de poliţişti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia care au stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 30 de ani l-ar fi agresat pe tânărul de 29 de ani prin folosirea unui obiect tăietor-înţepător.

De asemenea, anchetatorii au stabilit faptul că în timpul altercaţiei ar fi fost utilizată o armă letală, care ulterior a fost identificată şi ridicată de poliţişti în vederea expertizării.

Persoana bănuită a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, folosirea fără drept de obiecte periculoase şi loviri sau alte violenţe.

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: