comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Femeie urmărită de la bancomat, agresată și tâlhărită

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/11/2019 | Lege si Ordine

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din Slobozia, a trăit șocul vieții ei, după ce a fost urmărită de un individ, prinsă în scara blocului, bătută și tâlhărită.

Femeia fusese la un bancomat, de unde a scos o sumă de bani, însă pe drum a observat că este urmărită.

Când a intrat în scara blocului, persoana respectivă a ajuns-o din urmă, a încercat să-i smulgă geanta, însă când ea s-a opus, a recurs la violență.

Tâlharul nu a fost încă prins.

„Poliția municipiului Slobozia a fost sesizată, prin apel 112, duminică, 3 noiembrie, în jurul orei 20.30, de o persoană, în vârstă de 48 de ani, din Slobozia, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras geanta și au lovit-o.

În urma verificărilor făcute de polițiști, s-a stabilit că femeia, în momentul în care a intrat în scara blocului, o persoană a ajuns-o din urmă, a încercat să îi sustragă geanta, ea s-a opus, astfel că a recurs la violență.

În geantă, femeia avea documente personale, carduri, un telefon mobil și suma de 2.000 de lei. În continuare se efectuează verificări în vederea identificării autorului, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, susțin reprezentanții poliției.

Femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.