livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Slobozia: Expoziția de artă – În Grădina Ghetsimani

Miercuri, 12 aprilie 2017, ora 13.00, la Muzeul Județean Ialomița din bulevardul Matei Basarab nr. 30, Slobozia, va avea loc vernisajul expoziției de artă ÎN GRĂDINA GHETSIMANI.

Vernisată în Săptămâna Patimilor, expoziția este organizată în cadrul proiectului cultural ,,Câmpiile Verticale” și dedicată Sfintei Sărbători a Învierii Domnului.

În cadrul acesteia vor putea fi admirate lucrări de o adevărată valoare artistică și spirituală ale unor pictori iconari consacrați Grigore Popescu Muscel, Maria Popescu Dragomir, Valeriu Stoica, Alexandru Mateiaș, Nicolae Nestor, Mihaela Bădescu, Tania Dincă, Melania Florescu, Maria Iacob, Diana Elena Borundel.

În deschiderea expoziției, poeții din ,,Zodia Helis”, Florentina Loredana Dalian, împreună cu solista de muzică tradițională Ioana Marin vor oferi celor prezenți un recital de poezie și muzică.

Vă așteptăm, așadar, la Muzeul Județean Ialomița, la vernisajul expoziției ÎN GRĂDINA GHETSIMANI, cu dorința ca în preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, în sufletele tuturor să se coboare liniștea și pacea, credința, bucuria și speranța!

Muzeograf, Cătălina Cernea