comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Două minore, la furat în magazin

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/11/2016 | Lege si Ordine

Jandarmii grupei de intervenţie Slobozia au fost solicitaţi joi 17 noiembrie, în jurul orei 13.00, să intervină la un centru comercial din municipiu, unde două tinere care ar fi sustras mai multe produse şi voiau să plece fără a achita contravaloarea acestora, tulburau ordinea şi liniştea publică la interdicţia justificată a agentului de pază, de a le lăsa să părăsească incinta magazinului.

În timpul verificărilor, cele două tinere minore au recunoscut că voiau să-şi însuşească bunurile respective fără a le plăti, iar la solicitarea jandarmilor au returnat toate produsele sustrase. Bunurile, care au fost evaluate la aproximativ 700 lei au fost restituite centrului comercial, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Jandarmii le-au întocmit celor două minore de 16 şi 17 ani, actele de constatare pe care le-au înaintat către Poliţia municipiului Slobozia, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.