comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Donații pentru copii, din partea polițiștilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/04/2019 | Evenimente

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au contribuit astăzi, 25 aprilie, la ajutorarea copiilor din centrele de plasament de pe raza municipiului Slobozia, în preajma sărbătorilor pascale.

Scopul acestui apel la umanitate și solidaritate a fost acela de ajutorare a copiilor care provin din familii cu o situație materială precară, cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, prin donarea de jucarii și îmbrăcăminte, precum și prin colectarea unor sume de bani.

Totodată, ideea organizării acestei activități a adus mai mulți oameni aproape unul de celălalt, atât la nivelul gândurilor bune pe care le pot transmite, cât și din punct de vedere al sprijinului real pe care îl pot acorda, fiindcă un gest simplu umanitar are o importanță deosebită pentru cei care trăiesc zi de zi din neajunsuri.

Toți banii proveniți din donații, precum și jucăriile și articolele de îmbrăcăminte, au fost oferite pentru a le aduce o bucurie și pentru a veni în sprijinul copiilor din centrele de plasament.