comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Doi buni samariteni au predat la poliţie 14.000 lei găsiţi pe stradă.

La sediul Poliţiei Municipiului Slobozia s-au prezentat ieri, 23 mai, două persoane, din localitate, pentru a preda o borsetă în care se aflau 14.000 lei şi mai multe medicamente, găsite pe o stradă din localitate. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili identitatea posesorului borsetei.

———————————————-

Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

Poliţiştii de investigaţii criminale cercetează cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiul Feteşti, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, cei în cauză, în noaptea de 11/12 mai, au pătruns în incinta unei societăţi comerciale situată pe raza municipiului Feteşti şi au sustras patru cale de la o automacara şi o roată de rezervă a unui autocamion.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bunurilor, care au fost restituite societăţii prejudiciate.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către un localnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din curtea locuinţei sale mai multe obiecte metalice, iar pentru a-şi asigura scăparea au aruncat cu pietre în direcţia soţiei sale.

Din cercetările demarate cu operativitate de poliţişti au fost depistaţi suspecţii în persoana a patru minori cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din municipiul Feteşti.

Cercetările sunt continuate pentru probarea activităţii infracţionale a celor în cauză şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Mandat executat de poliţişti

Ieri, 23 mai , poliţiştii au dus la îndeplinire un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, emis de Judecătoria Urziceni, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Manasia.

Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de trei luni, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.