comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Dispărut de la domiciliu. L-ați văzut? Anunțați imediat poliția!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/06/2021 | Lege si Ordine

Poliţiștii din Ialomița caută un bărbat în vârstă de 69 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slobozia într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Disparut De La Domiciliu

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că Simion Gheorghe, de 69 ani, din municipiul Slobozia, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul are  1,60 m înălţime, barbă albă, față ovală, se deplasează cu baston, culoare mov, din cauza unei afecțiuni medicale la piciorul drept.

La data dispariţiei purta pantaloni negri, cămașă în carouri, alb cu negru, papuci gri, iar pe cap purta o pălărie din material textil, culoare neagră.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.