comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Diana Gheorghe, vicecampioană mondială la kata și kumite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/06/2018 | SPORT

Municipiul Slobozia se mândrește cu o vicecampioană mondială la kata și kumite. Cea de-a șaptea ediție a Campionatului Mondial de Karate, desfășurat la Dundee, în Scoția, în perioada 14-17 iunie, cu peste 2.200 de sportivi din 40 de țări, a îmbogățit palmaresul școlii slobozene de arte marțiale.

Karateca Diana Gheorghe s-a întors acasă de la această competiție cu două medalii de argint și două medalii de bronz, fiind la doar o zecime de punct de aur!

Prestația la kata individual i-a adus Dianei medalia de argint, iar la kumite individual medalia de bronz. Și la proba de kumite pe echipe, sportiva noastră a câștigat medaliile de argint și de bronz.

Diana, antrenată de Cristi Ursu de la CS Satori, este eleva CSM Slobozia și reprezintă un exemplu de perseverență și pasiune pentru performanță. Prin ambiția și munca fiecărui antrenament, aceasta a evoluat frumos și a urcat orașul nostru pe podium, făcând ca numele Sloboziei să fie încă o dată auzit în lumea artelor marțiale.

Sportiva noastră a fost primită la Primăria Municipiului Slobozia, de către edilul Adrian Mocioniu, care a felicitat-o pentru rezultatele obținute și i-a urat mult succes în competițiile viitoare.

Diana Gheorghe a fost întâmpinată cu aplauze și la CSM Slobozia, unde a fost însoțită de prof. Constantin Prepeliță, președintele Clubului. Felicitări, Diana!

Primăria Slobozia
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️