comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Depistat de polițiști și încarcerat pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la omor calificat”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/09/2020 | Lege si Ordine

La data de 04 septembrie, polițiștii de investigații criminale din Poliției Municipiului Slobozia au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Slobozia, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, având de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la omor calificat”.

***

La data de 5 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat un bărbat de 34 de ani, împotriva căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomița,  fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Germaniei.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA