comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Cum s-au produs accidentele din intersecția Chimiei cu varianta, din acest weekend. Oficial de la Inspectoratul de Poliție Ialomița

Informații oficiale depre producerea primelor două accidente din intersecția Bulevardul Chimiei cu varianta ocolitoare a municipiului Slobozia. Un al treilea accident a avut loc azi, în aceeași intersecție.

Primul dintre acestea s-a produs sâmbătă, 21 octombrie, pe raza municipiului Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii ajunşi la locul accidentului au stabilit că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia, din direcţia Urziceni către Constanța, a efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare fără a acorda prioritate de trecere și a acroșat un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Ciorii.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din municipiul Slobozia

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi tineri de 19 și 20 de ani, pasageri ai celui de-al doilea autoturism.

Duminică, 22 octombrie, tot pe varianta ocolitoare a Sloboziei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii ajunşi la locul accidentului au stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe bulevardul Chimiei către intersecția cu Drumul Național 2 A, a efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare fără a acorda prioritate de trecere și a acroșat un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Ciorii.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a aambilor conducărtori auto.

Victimele au fost transportate la cele mai apropiate unitatăți medicale, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați au fost testat alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație, pentru a reduce gradul de implicare în accidente rutiere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Azi, 23 octombrie, încă un accident a avut loc în aceeași intersecție – Slobozia: Al treilea accident în aceeași intersecție. Trei zile – trei accidente

Mai multe articole de la obiectiv.net: