15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Slobozia: Copil abandonat de mamă… https://wp.me/p49Kdo-eSI
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Copil abandonat de mamă…

În noaptea de 26 spre 27 februarie 2020, un locuitor al municipiului Slobozia a sesizat prin dispeceratul Poliției Locale faptul că o persoană de sex feminin pe care a primit-o la domiciliul său împreună cu copilul acesteia, un minor de cca 8-9 ani, a dispărut, abandonând minorul în locuința lui.

„Deoarece nu are posibilitatea îngrijirii acestuia și nici serviciul nu-i permite să îi acorde minimul de atenție, a solicitat sprijinul nostru. Din discuțiile purtate cu apelantul, a rezultat că acesta a cunoscut persoana reclamată în urmă cu trei zile și, pentru că aceasta nu avea domiciliu, i-a oferit sprijinul său, primind-o împreună cu minorul în locuința sa, pentru o perioadă determinată. Copilul nu a reușit să ofere prea multe explicații, necunoscând nici numele său de familie nici vârsta sa corectă și nu pare a fi urmat cursurile școlare firești pentru vârsta lui. Fiind clară imposibilitatea apelantului de a-și asuma orice responsabilități față de acesta, s-au luat măsurile necesare pentru identificarea mamei. Într-un final, apelată pe un număr de telefon notat pe un bilet găsit asupra minorului, aceasta a fost invitată la sediul instituției noastre unde a declarat că dorește să renunțe la copil pentru că nu mai poate avea grijă de el, așa cum de fapt nu poate îngriji nici al doilea copil aflat deja la bunici”, au precizat reprezentanții poliției Locale Slobozia.

Ca urmare, polițiștii locali i-au condus pe cei doi – mamă și copil, la Centrul de Persoane fără Adăpost, unde, pe baza semnăturii mamei, minorul a fost predat DGASPC pentru îngrijire.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!