comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Continuă comercializarea de produse contrafăcute

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/02/2016 | Lege si Ordine

Luni 15 februarie, o patrulă de jandarmi care executa misiuni pe linia combaterii comerţului ilicit în municipiul Slobozia, s-a sesizat despre faptul că într-un magazin din zona centrală a municipiului, erau expuse la vânzare mai multe produse cosmetice care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate.

produse contrafacute parfumuri Jandarmii au identificat administratorul magazinului şi după legitimarea şi verificarea identităţii i-au solicitat şi documentele de provenienţă pentru articolele cosmetice respective.

Cu privire la provenienţa acestora, administratorul a menţionat că nu are documente de certificare şi că le-a achiziţionat de la mai multe societăţi comerciale din municipiul Bucureşti.

Având în vedere că articolele de cosmetică purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate (logouri, stickere) şi aveau un preţ de vânzare scăzut,  jandarmii au procedat  la ridicarea acestora în vederea continuării verificărilor.

produse contrafacute parfumuri 2Jandarmii i-au întocmit administratorului societăţii actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

 

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.