comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Concursul județean de dans „Magia Dansului”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/05/2014 | Locale Ialomita
Actualizat: 12 mai 2014

 

La categoria 11 – 14 ani, au existat două premii I, obținute de „Mlădițele Bărăganului”, Liceul Tehnologic „Înălțarea Domnului” Slobozia și „Ritmic Platonești”, Școala Gimnazială Platonești, profesor Pascu Nicoleta.

La secțiunea Dans contemporan, categoria de vârstă 11 – 14 ani, echipa de Dans contemporan de la Palatul Copiilor Slobozia (coordonator Ivanov Georgeta) a ocupat locul I.

La secțiunea Fantezie coregrafică, show-dance, dans tematic, categoria de vârstă 11 – 14 ani, locul I a fost obținut de formația „Illusion”, de la Școala Gimnazială Platonești (Pascu Nicoleta).

La secțiunea Majorete, categoria 6 – 10 ani, locul I a fost câștigat de formația „Veverițele” a Liceului de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, coordonator Boboc Ilaria Cristina, locul II de către „Dianis Gym” de la Palatul Copiilor Urziceni (Florența Diana Călin), iar locul III a fost obținut de „Tedy Girls” din Platonești.

La categoria de vârstă 11 – 14 ani, locul I a fost ocupat de „The Winners” din cadrul Școlii Gimnaziale Platonești (Pascu Nicoleta), iar locul II de „Chicas”, de la Școala Gimnazială nr. 6 Fetești, coordonator Tatu Alina-Elena.

La Dans Sportiv, categoria 6 – 10 ani, locul I a fost câștigat de „Duo Dance” (Teo și Maria), Palatul Copiilor Slobozia, coordonați de Mihai Timofte, iar la categoria 15 – 18 ani, reprezentanta Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu”  Slobozia, coordonați de Liviu Neagu, cu dans contemporan. Locul II a revenit formației „Dianis Twelve” de la Palatul Copiilor Urziceni, la categoria 6 – 10 ani.

La secțiunea Gimnastică (ritmică și aerobică), categoria de vârstă 6 – 10 ani, locul I a fost câștigat de „Dianis Gym” Palatul Copiilor Urziceni, iar locul II de „Inedit Platonești”, Școala Gimnazială Platonești.

La dans Sportiv-Latino, categoria 6 – 10 ani, locul I a fost ocupat de „Dance Vogue”, Palatul Copiilor Slobozia (Mihai Timofte), iar locul II de „Dianis Fitteen”, Palatul Copiilor Urziceni (Florența Diana Călin).

În paralel, au mai fost susținute piese de teatru dar și muzicale, în cadrul unui eveniment coordonat de Palatul Copiilor Galați. În plus, Ezeanu Giorgica și Lupu Liliana au expus o serie de lucrări realizate de copii, în holul Casei municipale de Cultură.