comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Concursul județean de dans „Magia Dansului”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/05/2014 | Locale Ialomita
Actualizat: 12 mai 2014

Locul II, la categoria de vârstă 6 – 10 ani, a fost obținut de „Albinuțele” de la Grădinița cu Program prelungit nr. 1 Urziceni, coordonatori Călin Doina și Niță Florina, la categoria 11 – 14 ani locul II a fost obținut de formația „No Name” de la Palatul Copiilor Slobozia (Ivanov Georgeta), iar la 15 – 18 ani, de „ X-TREME” de la Școala Gimnazială Oltenița, profesor coordonator Dumitrița Stanciu.

Pe locul III, la categoria de vârstă 11 – 14 ani, au existat două formații, respectiv „NO LIMITS”, de la Liceul Tehnologic „Înălțarea Domnului” Slobozia (coordonator Ivanov Georgeta) și „Crazy Girls” de la Școala Gimnazială Platonești (Pascu Nicoleta).

La secțiunea Dans de caracter, categoria de vârstă 6 – 10 ani, locul I a fost obținut de „Dianis Twelve”, Palatul Copiilor Urziceni (coordonator Florența Diana Călin), la categoria de vârstă 11 – 14 ani, locul I a fost câștigat de „Dianis Nine”, Palatul Copiilor Urziceni, iar la categoria 15 – 18 ani, locul I a fost ocupat de „X-TREME”, din Oltenița.

La această secțiune a existat un singur loc II, câștigat de „Trandafira Pletime”, de la Școala Gimnazială nr. 6 „Mihai Viteazul” Fetești, coordonator Vișan Nela.

La secțiunea Dans Popular Stilizat (etno), locul I la categoria 6 – 10 ani a fost câștigat de „Albinuțele” de la Grădinița cu PP nr. 1 Urziceni, coordonatori Călin Doina și Niță Florina, iar locul II de către „Dianis Sixteen” de la Palatul Copiilor Urziceni (coordonator Florența Diana Călin).

VIDEO și multe detalii, pe pagina următoare