comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Concursul județean de dans „Magia Dansului”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/05/2014 | Locale Ialomita

Concursul județean de dans „Magia Dansului” a ajuns la ediția a IV-a! Sâmbătă, 10 mai, la Casa de Cultură Municipală din Slobozia, zeci de echipe din județ au intrat în competiție pentru un loc pe podium.

Copii talentați, cu vârste între 6 și 18 ani, au  urcat pe scenă și au arătat că sunt pregătiți în multe stiluri de dans: modern, de caracter, popular stilizat, contemporan, clasic/balet, fantezie coregrafică, show dance, dans tematic, majorete sau dans sportiv.

Organizat de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița și Palatul Copiilor Slobozia, în parteneriat cu Consiliul Județean Ialomița, Primăria municipiului Slobozia, Direcția Municipală de Cultură, Învățământ, Sport și Tineret Slobozia, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ialomița, concursul încearcă să promoveze copiii cu aptitudini în domeniul artistic și sportiv, dezvoltarea fizică armonioasă, a unor trăsături pozitive de caracter, a atitudinii de fair-play și a spiritului de echipă în activitățile competiționale.

După mai multe ore de evoluție pe scenă, au fost stabiliți și câștigătorii. Procedura de departajare a concurenților nu a fost una ușoară, însă, fie că au obținut locul I, II sau III toți participanții au reușit să acumuleze experiență și curaj de a-și arăta aptitudinile în cadrul unei competiții extinse.

Așadar, la secțiunea Dans modern, categoria de vârstă 6 – 10 ani, „Veverițele”, echipa Liceului de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia, coordonată de profesorul Boboc Ilaria Cristina, a ocupat locul I. La categoria de vârstă 11 – 14 ani, locul I a fost ocupat de echipa „Dianis Nine” de la Palatul Copiilor din Urziceni, coordonată de Florența Diana Călin, iar la categoria 15 – 18 ani, locul I a fost ocupat de echipa „Break The Beat” de la Palatul Copiilor Slobozia, coordonator Georgeta Ivanov.

Mai multe detalii și fotografii, pe pagina următoare

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️