livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Slobozia: Concurs de frumusețe canină – ”Câinele, cel mai bun prieten”, ediția a II-a

Primăria Municipiului Slobozia și D.M.C.I.S.T. anunță organizarea concursului de frumusețe canină: ”Câinele, cel mai bun prieten”, ediția a II-a.

Competiția va fi desfășurată în data de 26 august, pe Stadionul Municipal 1 Mai, de la orele 17.00. Până pe 24 august, orice cetățean, proprietar de câine, își poate înscrie prietenul necuvântător. Nu contează rasa sau talia câinelui, important este să fie sănătos, prietenos și cu vaccinurile la zi. Și să aibă vârsta de minim 3 luni!

Sunt oferite premii în diplome, cupe, hrană, jucării, cosmetice și vouchere de cumpărături, pentru primii trei câini apreciați de juriu ca fiind cei mai frumoși și pentru fiecare din categoriile- cel mai blănos cățel, cel mai dolofan, cel mai gălăgios, cel mai leneș, cel mai impozant, cel mai rebel și cel mai ascultător cățel.

Nu sunt acceptate la concurs animale bolnave, agresive sau femele în călduri. La intrarea pe stadion, câinele trebuie ținut în lesă, cu botniță (la rasele mari) și să aibă un ambalaj pentru fecale.

Evaluarea câinilor se face în funcție de:

  • Prezentarea câinelui
  • Aspectul fizic
  • Relația câine – stăpân
  • Comportamentul câinelui

În pauza de deliberare a juriului, va avea loc o demonstrație oferită de un agent de poliție din cadrul IPJ Ialomița cu câinele de serviciu.

Înscrierile încep pe 11 august și se fac în baza carnetului de sănătate al câinelui, la Biroul de Relații cu Publicul, din cadrul primăriei municipale, în intervalul orar 8.00- 16.30.

Premiile sunt oferite cu ajutorul sponsorilor: Cabinet Veterinar SC ZOOVET SRL, din cartierul 500 apt., dr. Coman Iulian | Cabinet Veterinar SC BLACK GAMEDOG SRL, de la bl. MB 13,  dr. Ilcu laura | Salon de îngrijire canină YZZY LAND , reprezentat de Lalu Iulian | Magazin QPetShop, reprezentat de Virgil Petcu