15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Slobozia: Concert de colinde, la Catedrala „Înălţarea Domnului” https://wp.me/p49Kdo-4O6
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: Concert de colinde, la Catedrala „Înălţarea Domnului”

Vineri, 13 decembrie 2013, începând cu ora 1700, cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfințitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, la Catedrala „Înălţarea Domnului” din municipiul Slobozia, va avea loc a şasea ediţie a concertului de colinde, intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!”.

afis colinde 2013La acest eveniment, organizat de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, vor concerta un număr de patru formaţii corale:

–  CORUL „SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL” AL PROTOPOPIATULUI OLTENIŢA – Dirijor dl Ştefan Voicu;

– CORUL SEMINARULUI TEOLOGIC „SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR” DIN SLOBOZIA – Dirijor PC Prof. Consilier Gabriel Oproiu;

– CORUL „MIHAIL VULPESCU” AL PROTOPOPIATULUI CĂLĂRAŞI – Dirijor dl Valeriu Croitoru;

– CORALA „SFÂNTUL MARE MUCENIC MINA” A PROTOPOPIATULUI SLOBOZIA – Dirijor PC Cătălin Stanciu.

Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este reînviată an de an în apropierea Crăciunului de colindători care aduc lumină în sufletele credincioşilor, motiv pentru care vă invităm să luaţi parte la bucuria noastră.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!