comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Comerț ilegal cu ceasuri și parfumuri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/02/2013 | Lege si Ordine

Jandarmii Grupei de Intervenţie Slobozia au fost sesizaţi miercuri 6 februarie. în jurul orei 12.00, despre faptul că în incinta unei bănci comerciale din Slobozia, un bărbat încearcă să comercializeze diferite produse.

Membrii patrulei s-au deplasat la sediul băncii respective, unde l-au depistat pe B.L. de 31 de ani din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce încerca să comercializeze, la preţuri derizorii, parfumuri şi ceasuri de mână cu mărci ale unor producători recunoscuţi.

În timpul verificărilor bărbatul a declarat că achiziţionase produsele dintr-un centru comercial din Bucureşti şi vroia să le comercializeze la preţuri cel puţin duble faţă de cele de cumpărare, dar mult mai mici decât cele ale produselor originale.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

[box color=orange type=note]Atenţie la produsele contrafăcute!

Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor constata acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .[/box]