comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Comercianţi de parfumuri contrafăcute, depistaţi de jandarmi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/11/2016 | Lege si Ordine

 În cadrul acţiunilor de combatere a comerţului ilicit, jandarmii echipei de intervenţie Slobozia au depistat miercuri 23 noiembrie, doi bărbaţi care comercializau mai multe parfumuri ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate şi care nu păreau conforme cu acestea.

parfumuri-contrafacute

În timpul verificărilor, bărbaţii au declarat că achiziţionaseră produsele de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu sume mai mici decât cele cu care le comercializau.

Având în vedere faptul că produsele purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut iar persoanele în cauză nu deţineau nici un document de provenienţă şi conformitate al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi de 36 şi 29 de ani din comuna Bărbuleşti, actele de constatare pe care le-au înaintat către I.P.J. Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, conform  art. 90 din legea nr. 84 din/1998.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.