15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Comercianţi de articole de sport contrafăcute, depistaţi de jandarmi https://wp.me/p49Kdo-bwY
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Slobozia: Comercianţi de articole de sport contrafăcute, depistaţi de jandarmi

În cadrul acţiunilor de combatere a comerţului ilicit, jandarmii echipei de intervenţie Slobozia au depistat joi 25 ianuarie a.c., în Bazarul municipal din Slobozia, trei firme care comercializau peste 20 de perechi de încălțăminte sport ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate şi care nu erau conforme cu acestea.

În timpul verificărilor, administratorii firmelor în cauză au declarat că achiziţionaseră produsele de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu sume mai mici decât cele cu care le comercializau.

Având în vedere faptul că produsele purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut iar persoanele în cauză nu deţineau nici un document de provenienţă şi conformitate al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor

Jandarmii au întocmit pe numele celor trei administratori, actele de constatare pe care le-au înaintat către I.P.J. Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, conform  art. 90 din legea nr. 84 din/1998.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.   

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!