comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Ceremonia de acordare oficială a certificatelor și diplomelor de excelență pentru olimpicii ialomițeni și cadrele didactice îndrumătoare ale acestora

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2018 | Evenimente

Astăzi, 12 decembrie 2018, începând cu ora 10:00, s-a desfășurat a treia ceremonie de decernare a ”Premiilor de excelenţă pentru olimpicii ialomiţeni din învăţământul preuniversitar de stat, pentru anul școlar 2017-2018”.

De data aceasta, s-au acordat stimulente financiare școlilor gimnaziale și profesionale, elevilor și cadrelor didactice cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor școlare din zona Slobozia.
La festivitatea de acordare a ”Premiilor de excelență” din zona Slobozia a participat domnul VICTOR MORARU– Președintele Consilului Județean Ialomița, domnul RUDOLF GRADEA, viceprimarul Municipiului Slobozia, domnii CĂTĂLIN EMIL GRIGORE și IONEL GAE, vicepreședinți ai Consilului Județean Ialomița, doamna MANUELA CORNELIA ZAINEA, Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița și doamna PROFIRA GABRIELA BORODEA, directorul Casei Corpului Didactic Ialomița. 

Programul manifestării a cuprins: intonarea Imnului de Stat al României, alocuțiunile oficialităților județene și locale, ȋnmȃnarea Certificatelor de Excelențǎ școlilor gimnaziale și profesionale din zona Slobozia beneficiare ale granturilor, înmânarea diplomelor de excelență elevilor premiați individual sau pe echipe, precum și profesorilor ȋndrumǎtori.

Au beneficiat de granturi și au primit Certificate de Excelențǎ următoarele unități de învățământ la categoria școli gimnaziale și profesionale:

– Școala Gimnazială “Sf. Andrei” Slobozia – director, prof. Liliana Agapie;
– Școala Gimnazială Nr. 3 Slobozia – director, prof. Claudia Stoica;
– Școala Gimnazială “George Vâlsan” Amara – director, prof Elena Mitran;
– Școala Profesională “Areta Teodorescu” Grivița – director, Hoinaru Gabriela;
– Școala Gimnazială Miloșești – director, Cipu Virgil;
– Școala Gimnazială “Alexandru Rădulescu” Mărculești – director, Stănculeanu Cristian;
– Școala Gimnazială “Sfântul Ierarh Nicolae” Bucu – director, Soare Anda Rodica; 

Acestea au obținut la ediția a III-a a ”Premiilor de execelență” 102 de premii la elevi și 22 la cadrele didactice îndrumătoare, valoarea lor însumând 33.400 lei. Elevii și profesorii îndrumători premiați au primit și diplome de excelență.
Îi felicităm cu căldură pe toți cei premiați astăzi și le dorim un An Nou cu bine, sănătate și cu rezultate înzecite la olimpiadele viitoare!

Consiliul Județean Ialomița