Slobozia: Căsnicie cu bucluc

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

 

Se întâmplă foarte des și în diverse case ca bărbatul să fie tentat de prezența vaporoasă a unei alte femei. Se întâmplă și în casa avocatului Emil Strâmbuleanu… Chiar dintr-un simplu dans!

casnicie-cu-bucluc-sloboziaO comedie inedită, de moravuri ușoare, ce pune în scenă o situație incomodă! „Căsnicie cu bucluc” este o piesă după „Încurcă lume” a lui A.D. Hertz.

Se întamplă foarte des și în diverse case ca bărbatul să fie tentat de prezența vaporoasă a unei alte femei. Se întâmplă și în casa avocatului Emil Strâmbuleanu … Chiar dintr-un simplu dans!

Se întâmplă să ajungă dimineața acasă și să aibă parte de crize de gelozie din partea soției, care îl implică în poveste pe fratele ei, fost judecător de instrucție, căruia „nimic nu-i scapă”.

Emil, văzându-se nevoit să iasă din încurcătură, inventează un al treilea personaj, care – ce să vezi ? – îi bate la ușă și de aici … o sumedenie de situații comice care vor aduce buna dispoziție pe chipul dumneavoastră.

Spectacolul este o producție a companiei de evenimente Lui’s Arts din Constanța, companie specializată în realizarea de show-uri teatrale. Pentru mai multe detalii vă rugam să vizitați www.luisarts.ro sau pagina de socializare www.facebook.com/Lui’s Arts.

Puteți savura această poveste conjugală marți, 1 noiembrie 2016, de la ora 19.00, în sala Casei de Municipale de Cultură din Slobozia.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare prin Casa de Bilete a Casei Municipale de Cultură Slobozia, din b-dul Unirii nr. 19, la un preț de 25 lei/bilet. Casa de Bilete este deschisă de luni până joi de la 8.00 la 16.30, și vineri de la 8.00 la 14.00.

Distribuția:
Andu Axente, Clara Ghiuvelechian, Emil Cristoiu, Luiza Martinescu și Andrei Cantaragiu.

Durata spectacolului: 1h 10 min.

Comunicat de presa Lui’s Arts
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️