comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Bazinul de înot didactic se va deschide în februarie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/01/2015 | Locale Ialomita

Așa cum este cunoscut, după recepția bazinului de înot, investiție realizată prin Campania Națională de Investiții, construcția a fost transmisă în administrare Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia, fiind necesară modificarea regulamentului de organizare și funcționare al CSM.

bazin inot slobozia  20

Astfel, accesul în incinta bazei sportive se va face de luni până vineri, între orele 9.00 -21.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00 – 20.00. Acest program are alocate ore pentru diverse activități: cursuri de inițiere – învățare a înotului, pregătirea sportivă de performanță, activități de agrement, inițiere și pregătire pentru persoane cu dizabilități, competiții sportive.

Programul gratuit de pregătire a fost stabilit între orele 9.00 și 16.00, manifestările sportive dar și programul de cursuri având prioritate față de abonamentele pentru public, totul urmând să fie comunicat în prealabil.

Intrarea se va face pe baza biletelor/cartelelor, abonamentelor, elevii având gratuitate, până la vârsta de 14 ani.

Consiliul local Slobozia a stabilit, la finele anului trecut, și tarifele pentru utilizarea bazelor sportive aflate în administrarea Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia, printre care și bazinul de înot, preluat recent în administrare.

Potrivit hotărârii adoptate, biletul de intrare va fi de 20 lei pe zi, abonamentul lunar de 200 lei/persoană, iar anual de 1.800 lei/persoană. Abonamentul pentru adulți – 10 intrări – va fi de 100 lei de persoană, existând și o taxă de culoar, de 100 lei/oră.

Potrivit primarului municipiului, Alexandru Stoica, în această perioadă sunt în derulare concursuri pentru ocuparea unor posturi, precum profesor de înot, salvamar, asistentă medicală, casier, femeie de serviciu etc, urmând ca după ocuparea lor bazinul să fie deschis. Acesta speră ca în luna februarie să se înceapă activitatea, urmând a fi analizate și modificate, după caz, programul, tarifele etc, pentru ca toți cei care vor dori să vină la bazinul de înot să o poată face și să fie mulțumiți.

Bazin înot Slobozia – detalii și foto: Bazinul de înot didactic din Slobozia a fost finalizat