comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Bărbat dispărut, căutat în apele râului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/01/2021 | Lege si Ordine

La solicitarea Inspectoratului de Poliție al judeţului Ialomița, azi 21.01.2021, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de intervenție Slobozia intervin în sprijinul acestora, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o bărcă pneumatică, încadrate cu cinci pompieri, pentru căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10.01.2021, a plecat voluntar de la domiciliul său.

În sprijin a mai fost solicitat și un echipaj de scafandrii, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Dealul Spirii”București-Ilfov.

Potrivit solicitării, echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare în municipiul Slobozia, pe râul Ialomița, zona dintre podul de cale ferată Ciulnița (Privighetoarea) – podul pietonal Bora.

Căutările se vor desfășura până la lăsarea serii.

UPDATE Căutările s-au desfășurat pană la lăsarea serii, persoana nu a fost găsită.

UPDATE 22.01.2020: Au fost reluate căutările persoanei posibil înecată în râul Ialomița. Intervine Garda de Intervenție Slobozia cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă pneumatică, încadrate cu 7 subofițeri și un echipaj de scafandrii din cadrul ISU „Dealul Spirii”București-Ilfov.

ISU Ialomița