comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Bărbat agresiv prins de polițiștii locali după ce a atacat un agent de pază, un angajat al Episcopiei și a distrus o mașină

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/10/2016 | Lege si Ordine

Luni, 24 octombrie, ca urmare a sesizării primite din partea Dispeceratului Poliţiei Municipiului Slobozia, efectivele Poliţiei Locale Slobozia au fost mobilizate în vederea depistării şi prinderii unei persoane agresive, care a atacat un agent de pază din complexul Kaufland, distrugând, prin lovire cu un corp contondent, un autovehicul parcat în aceeaşi zonă.

În timpul căutărilor, o altă informaţie privind faptul că o persoană cu semnalmente asemănătoare a agresat un angajat al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor prin folosirea unui spray iritant lacrimogen, a orientat acţiunile polițiștilor în zona Parcul Tineretului – Piaţa Agroalimentară.

„În acest context, una din patrulele instituţiei noastre a reuşit să identifice şi să imobilizeze în jurul orelor 15.30, în apropierea blocului B21, o persoană care avea semnalmentele transmise şi care s-a dovedit a fi cea vinovată. Odată imobilizat, A.A.M., în vârstă de 34 de ani, a fost predat  unui echipaj al Poliţiei Municipiului Slobozia pentru cercetări”, au precizat reprezentanții poliției locale Slobozia.