comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Atenție unde parcați autoturismele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/02/2015 | Lege si Ordine

În intervalul 3-6 februarie 2015, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Circulaţie rutieră, au desfăşurat o acţiune destinată prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea şi circulaţia pe arterele rutiere cu acces interzis din municipiul Slobozia.

politia locala

S-a urmărit totodată şi asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier în zonele intens circulate ale principalelor artere rutiere.

În aceste condiţii, au fost aplicate de către cei cinci poliţişti locali cu calitatea de agenţi constatatori, 77 de contravenţii, din care 46 sunt amenzi în valoare de  8.970 lei. Pe încadrări juridice :

-50 de sancţiuni au fost aplicate pentru oprirea neregulamentară,

-25 de sancţiuni pentru încălcarea semnificaţiei indicatorului de acces interzis,

-2 sancţiuni pentru pietonii indisciplinaţi.

În încercarea de a înrădăcina respectul faţă de lege pe acest domeniu de activitate, acţiunea rămâne în derulare, urmând a face cunoscute rezultatele finale după data de 16 februarie. Până atunci, sperăm că fiecare participant la trafic va lua act de prezenţa noastră constantă în teren şi îşi va lua toate măsurile pentru  respectarea prevederilor legale şi, implicit, pentru evitarea primirii de sancţiuni contravenţionale.

Comunicat de presă: Poliția Locală Slobozia