15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată https://wp.me/p49Kdo-e22

Slobozia: Arestați preventiv pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii ialomiţeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de  zile, iar față de cel de-al treilea a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Fapta a fost sesizată poliţiei luni, 10 iunie a.c., în jurul orei 17.00, de o femeie de 40 de ani care a reclamat că atât ea cât și concubinul ei, un bărbat de 43 de ani, au fost victimele infracțiunii de tâlhărie, pe raza municipiului Slobozia.

Din cercetări a reieșit că victimele ar fi fost acostate și agresate de mai multe persoane, fiindu-le sustrase un telefon mobil și o sumă de bani.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor bănuite, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, toți din municipiul Slobozia.

În cauză a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de cei trei, ulterior, pe numele a doi dintre aceștia, Judecătoria Slobozia a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată și și lovire sau alte violențe. Față de cel de-al treilea, a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!