comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Arestați preventiv pentru înșelăciune

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/10/2016 | Lege si Ordine

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 12.10.2016 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii:

CIOANCĂ ŞTEFAN, pentru săvârşirea a şase infracţiunii de „înşelăciune” şi şase infracţiuni de „fals în înscrisuri sub semnătură privată”, prev. de art. 244 alin 1 şi 2 Cod penal şi art. 322 alin. 1 Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că a indus în eroare şase persoane vătămate, prezentându-se sub o identitate falsă şi întocmind în fals şase contracte de muncă în străinătate, obţinând astfel în urma activităţii infracţionale suma totală de 900 de euro/

BRÂDEAN MIRCEA, pentru săvârşirea a şase infracţiunii de „înşelăciune”, prev. de art. 244 alin 1 şi 2 Cod penal cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 41 alin! 1 Cod penal, constând în aceea că a indus în eroare şase persoane vătămate cu prilejul încheierii unor contracte de muncă în străinătate,, prezentându-se sub o identitate falsă şi obţinând astfel în urma activităţii infracţionale suma totală de 900 de euro.

La data de 13.10.2016 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor CIOANCĂ ŞTEFAN şi BRĂDEAN MIRCEA pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă  PT Ialomița – Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️