comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Arestat preventiv pentru conducerea unui vehicul fără permis și fugă de la locul accidentului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/10/2016 | Lege si Ordine

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 25.10.2016 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Barangă Florian Cătălin

pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, prev. de art.196 alin.l Cp., conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art.335 alin.l Cp. şi părăsirea locului accidentului ori modificare sau ştergerea urmelor acestuia, prev. de art.338 alin.l Cp. reţinându-se că, la data de 14.10.2016, în jurul orelor 07.50, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, model Astra, pe Aleea Feroviarului din municipiul Slobozia, jud. Ialomiţa, în condiţiile în care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a persoanei vătămate C.C.V. în vârstă de 18 ani.

La data de 25.10.2016, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Barangă Florian Cătălin pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitatea care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă: PT Ialomița – PJ Slobozia