comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Arestat pentru tâlhărie calificată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/01/2020 | Lege si Ordine

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Slobozia au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, săvârșită în luna noiembrie a anului trecut, asupra unei femei de 53 de ani.

Fațăde persoana în cauză a fost dipusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În noaptea de 14/15 ianuarie a.c., un taximetrist a sesizat un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale care se afla în patrulare pe raza municipiului Slobozia, cu privire la faptul că în mașina sa se află un tânăr care are un comportament suspect.

În urma legitimării persoanei în cauză, polițiștii au constatat că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slobozia, căutat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data 11 noiembrie 2019, în jurul orei 21.00, acesta i-ar fi sustras geanta unei femei de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia.

Tânărul în cauză a fost preluat de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în urma activităților de cercetare penală efectuate, fiind dispusă reținerea pe bază de ordonanță.

Acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor, care în baza probatoriului administrat în cauză, au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului