comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Anul a început cu o spargere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/01/2015 | Lege si Ordine

Un tânăr de 15 ani a fost prins de jandarmi după ce a furat mai multe bunuri.

O patrulă de jandarmi a observat joi 1 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, un tânăr care avea în mână o sacoşă voluminoasă şi care, la vederea jandarmilor s-a ascuns în spatele căsuţelor destinate vânzării produselor specifice sărbătorilor de iarnă, din zona centrală a municipiului Slobozia.

Jandarmii au procedat la identificarea tânărului şi a produselor din interiorul sacoşei.

În interiorul acesteia, în afara unui telefon mobil, a unor accesorii pentru acesta şi a altor produse alimentare, tânărul mai avea şi o pânză de bomfaier.

Din verificări, jandarmii au constatat că tânărul folosise pânza de bomfaier pentru a tăia lacătele de la trei căsuţe şi a sustrage bunuri din interiorul acestora.

Jandarmii au luat legătura cu administratorul căsuţelor sparte în vederea recuperării prejudiciului şi au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.