comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: „Căutătorul în gunoaie” atacă din nou! O fetiță a fost tăiată cu cuțitul

O fetiță în vârstă de 8  ani, din Slobozia, care se afla împreună cu mama sa pe stradă, în zona Elegant, a fost atacată în această seară, duminică, 25 mai, cu un cuțit, de către un tânăr „căutător în gunoaie”, același agresor care, în data de 8 mai, a tăiat în zona gâtului, cu o lamă de cutter, un băiat de 11 ani ce se afla în apropierea unui loc de joacă.

agesiune slobozia fetita taiata

În urma acelui grav incident care a șocat comunitatea, agresorul, care are doar 24 de ani, a fost lăsat în libertate, decizie neînțeleasă atât de către părinții copilului atacat atunci, de martorii la incident, cât și de oricare cetățean.

Autoritățile se disculpă, însă, susținând că au fost parcurși anumiți pași prevăzuți de legislația în vigoare, iar ultimul cuvânt în acest caz îl are instanța. A fost expertizat psihiatric, rezultatul acelei expertize putând fi contestat într-un anumit termen…

urme sangeUna peste alta, instanța are ultimul cuvânt. Toată această tergiversare a lucrurilor a făcut ca agresorul să prindă curaj și să creadă că nu i se poate întâmpla nimic. Pentru că, la numai două săptămâni de la acel eveniment, agresorul a recidivat și a atacat pe stradă o fetiță de 8 ani, pe care a tăiat-o la mână cu un cuțit.

Agresorul a fost prins din nou și dus la Poliție pentru cercetări. Vom vedea dacă și de data aceasta se consideră că trebuie lăsat în libertate.

VEZI FOTO CU AGRESORUL -> Caz șocant în Slobozia. Copil rănit grav la gât de un „căutător în gunoaie”