Slobozia: „Căutătorul în gunoaie” atacă din nou! O fetiță a fost tăiată cu cuțitul

O fetiță în vârstă de 8  ani, din Slobozia, care se afla împreună cu mama sa pe stradă, în zona Elegant, a fost atacată în această seară, duminică, 25 mai, cu un cuțit, de către un tânăr „căutător în gunoaie”, același agresor care, în data de 8 mai, a tăiat în zona gâtului, cu o lamă de cutter, un băiat de 11 ani ce se afla în apropierea unui loc de joacă.

agesiune slobozia fetita taiata

În urma acelui grav incident care a șocat comunitatea, agresorul, care are doar 24 de ani, a fost lăsat în libertate, decizie neînțeleasă atât de către părinții copilului atacat atunci, de martorii la incident, cât și de oricare cetățean.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Autoritățile se disculpă, însă, susținând că au fost parcurși anumiți pași prevăzuți de legislația în vigoare, iar ultimul cuvânt în acest caz îl are instanța. A fost expertizat psihiatric, rezultatul acelei expertize putând fi contestat într-un anumit termen…

urme sangeUna peste alta, instanța are ultimul cuvânt. Toată această tergiversare a lucrurilor a făcut ca agresorul să prindă curaj și să creadă că nu i se poate întâmpla nimic. Pentru că, la numai două săptămâni de la acel eveniment, agresorul a recidivat și a atacat pe stradă o fetiță de 8 ani, pe care a tăiat-o la mână cu un cuțit.

Agresorul a fost prins din nou și dus la Poliție pentru cercetări. Vom vedea dacă și de data aceasta se consideră că trebuie lăsat în libertate.

VEZI FOTO CU AGRESORUL -> Caz șocant în Slobozia. Copil rănit grav la gât de un „căutător în gunoaie”