comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Agresor violent reţinut de jandarmi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/02/2016 | Lege si Ordine

Vineri, 26 februarie, în jurul orelor 11:00, jandarmii din cadrul grupei de intervenţie Slobozia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe b-dul Matei Basarab, în faţa unei săli de jocuri de noroc, se aflau mai multe persoane care manifestau un comportament agitat.

Având în vedere aceste aspecte, jandarmii au intervenit în vederea clarificării situaţiei şi au observat că în mijlocul acestora, un bărbat loveşte o femeie.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, somând agresorul să înceteze acţiunile violente, dar acesta a continuat să manifeste un comportament violent, atât la adresa forţelor de ordine cât şi asupra persoanelor de la faţa locului.

Jandarmii au procedat la imobilizarea bărbatului prin încătuşare şi conducerea acestuia la sediul Inspectoratului de Jandarmi, pentru stabilirea identităţii.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că între A.Ş., de 27 de ani, din Slobozia şi femeia agresată exista o stare conflictuală generată de datoria unei sume de bani.

Deoarece femeia prezenta semne de violenţă, a fost condusă de jandarmi la Secţia U.P.U. a Spitalului Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul: „Traumatism cranio-facial grad zero, agresiune fizică umană”, aceasta precizând că doreşte tragerea la răspundere penală a agresorului.

Persoanele identificate la faţa locului au precizat că s-au simţit indignate de comportamentul persoanei în cauză şi nu au intervenit, întrucât le-a fost frică.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de constatare pentru o fapta susceptibilă de „loviri şi alte violenţe”, pe care le-au înaintat Poliţiei municipiului Slobozia, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să manifeste spirit civic în situaţii de acest gen şi să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.

Sursa: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa