comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Accidentată pe trecerea de pietoni. Șoferul avea… 89 de ani!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/09/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Ieri, 29 septembrie , în jurul orei 11.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 89 de ani, din localitatea Ţăndărei, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, a acroşat un pieton, o femeie de 35 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind transportată la Spitalul Municipal Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.                                                                      

Infracţiuni la regimul rutier

Doi ialomiţeni de 65, respectiv 51 de ani, au fost depistaţi de către poliţiştii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, fără ca acestea să fie înmatriculate sau înregistrate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 51 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

                                                         * * *

Un alt conducător auto, un bărbat de 61de ani, din municipiul Bucureşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Căzăneşti, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, valoarea indicată fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.