comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Accident rutier între un moped și un autoturism

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/08/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un accident rutier, între un moped și un autoturism, a avut loc în sensul giratoriu din Slobozia, ieri, 06 august, în jurul orei 07:00,  soldat cu vătămarea unei persoane de 49 de ani din Amara.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce o femeie în vârstă de 49 de ani, din oraşul Amara, se deplasa cu un moped pe şoseaua Amara, a pătruns în sensul giratoriu rulând pe lângă marginea exterioară a acestuia, iar în momentul în care a efectuat viraj pentru a-şi continua deplasarea pe bulevardul Matei Basarab, nu s-ar fi asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în sensul giratoriu, paralel cu mopedul.

Autoturismul implicat în evenimentul rutier şi-a continuat deplasarea, fiind depistat ulterior de poliţiştii rutieri, într-o staţie de alimentare carburant.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 26 de ani, din municipiul Slobozia, care a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest Drager, cât şi recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 49 de ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița