comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: A tâlhărit o tânără, luându-i geanta și telefonul mobil

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/01/2021 | Lege si Ordine

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiunii de tâlhărie în data de 4 ianuarie, asupra unei tinere din comuna Dragalina. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că luni, 4 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza municipiului Slobozia, bărbatul ar fi tâlhărit o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Dragalina, luându-i telefonul mobil și geanta în care se afla suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-a stabilit că autorul este un bărbat în vârstă de 28 de ani, acesta fiind condus în baza unui mandat de aducere de la domiciliul din județul Brăila, la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Asupra lui polițiștii au găsit telefonul mobil ce aparține victimei, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. (IPJ Ialomița)