15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: 8.000 de lei evaziune fiscală https://wp.me/p49Kdo-6bD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Slobozia: 8.000 de lei evaziune fiscală

Reprezentanţii unei societăţi comerciale din Slobozia, cercetaţi de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice cercetează reprezentanţii unei unităţi economice de pe raza municipiului Slobozia, bănuiţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Astfel,  o femeie şi un bărbat de 33, respectiv 35 de ani, reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, sunt bănuiţi că în perioada 2013 – 2014, ar fi reţinut impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă şi nu le-ar fi virat la bugetul statului în termenul legal.

Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului se ridă la 8.000 de lei.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!