15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: 550 litri de băuturi alcoolice și 600 kg de legume, confiscate https://wp.me/p49Kdo-dIr
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Slobozia: 550 litri de băuturi alcoolice și 600 kg de legume, confiscate

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. 

Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat ieri, 17 aprilie a.c., o acțiune de verificare a unor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, depozitare și comercializare a legumelor, fructelor și băuturilor alcoolice.

În urma verificării a doi agenți economici de pe raza municipiului Slobozia, polițiștii au constatat diferențe între stocurile faptice și cele scriptice ale produselor.

În ambele cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a aproximativ 550 de litri de băuturi alcoolice, dar și a aproape 600 de kg. de legume.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, legalitatea actelor de comerț fiind un obiectiv prioritar al polițiștilor.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!