comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: 550 litri de băuturi alcoolice și 600 kg de legume, confiscate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/04/2019 | Lege si Ordine

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat  sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița. 

Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat ieri, 17 aprilie a.c., o acțiune de verificare a unor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, depozitare și comercializare a legumelor, fructelor și băuturilor alcoolice.

În urma verificării a doi agenți economici de pe raza municipiului Slobozia, polițiștii au constatat diferențe între stocurile faptice și cele scriptice ale produselor.

În ambele cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a aproximativ 550 de litri de băuturi alcoolice, dar și a aproape 600 de kg. de legume.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, legalitatea actelor de comerț fiind un obiectiv prioritar al polițiștilor.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA