comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: 10 perchezitii domiciliare la suspecți de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/01/2014 | Lege si Ordine

UPDATE:

Două persoane au fost reţinute de poliţiştii ialomiţeni, urmare a celor 10 percheziţii efectuate în această dimineaţă pe raza municipiului Slobozia.

masini de lux perchezitii ialomitaÎn această dimineaţă, au fost efectuate 10 percheziţii pe raza municipiului Slobozia, de 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări specializate în cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune. Gruparea era monitorizată de poliţiştii ialomiţeni din luna martie a anului 2013.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri, ştampile, 4.400 euro, 8.900 de lei, arme albe, tehnică de calcul şi alte probe ce interesează cauza. Totodată, la sediul I.P.J. Ialomiţa au fost indisponibilizate trei autoturisme de lux.

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost conduse 10 persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de două dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..

——————————————

10 percheziţii sunt efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune.

ialomita politie mascatiPeste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia efectuează, în această dimineaţă, 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I.