comenzi la domiciliu cliseru.ro

Situație epidemiologică la nivelul județului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/03/2020 | Locale Ialomita

      La data de 30.03.2020, conform raportului operativ al  Direcției de Sănătate Publică situația la nivelul județului Ialomița se prezintă astfel:

163 de persoane se află în carantină

2245 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Cetățenii, autoritățile publice locale sau medicii de familie, care au informații despre persoane care se întorc pe teritoriul județului Ialomița din zone roșii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugați să sune și să transmită datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la numărul de telefon sau pe adresa de email:

Tel fix: 0243/232.396

e-mail: [email protected]

Persoanele care semnalează urgențe medicale sau persoanele care prezintă simptome specifice infecției cu COVID-19, sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență    112.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Informații ofciale pot fi obținute accesând și site-urile: www.stirioficiale.ro, www.datelazi.ro și www.cetrebuiesafac.ro.

Comunicat: Instituția Prefectului Ialomița