Situaţia traficului rutier. Circulație pe un singur sens de mers la Sinești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că, miercuri, 19 decembrie, (09.15) traficul pe Drumul Naţional 2 (sensul de mers Bucureşti – Urziceni), în zona popasului Sineşti se desfăşoară pe un singur sens de mers din pricina unui copac căzut pe carosabil, acesta ocupând trei benzi de circulaţie.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi dirijează circulaţia până la eliberarea carosabilului.

Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze.

 

Totodată îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.