comenzi la domiciliu cliseru.ro

Silviu Puchianu a fost ales președinte al UNPR Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/10/2015 | Politica

În cadrul ședinței „de dare de seamă și alegeri” din cadrul organizației municipale a UNPR Slobozia, susținută duminică, 27 septembrie, a fost aleasă noua structură, respectiv președintele și membrii biroului permanent local.

silviu puchianu

Totodată, au fost stabiliți delegații la Conferința Județeană a UNPR.

Deși lista a fost deschisă, singura candidatură depusă pentru funcția de președinte a fost cea a lui Silviu Puchianu, până în prezent președinte interimar al organizației municipale Slobozia.

Cu majoritate de voturi, acesta a fost ales președinte al progresiștilor din Slobozia.

Din Biroul Permanent Local fac parte președinții organizațiilor de seniori, femei, tineret, studenți, președinți de cartiere, dar și membrii.

„În acest moment, UNPR desfășoară o campanie de a dezvolta și concretiza cel mai important proiect, acela de a atinge un milion de membrii. Pentru asta trebuie să fim uniți, să colaborăm cât mai bine, să promovăm imaginea partidului, programul politic, de a ne face cunoscut statutul și tot ce avem noi mai bun”, spunea Rafael Gheorghe, secretar general al UNPR.

Odată formată noua echipă a organizației UNPR Slobozia, vor începe pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor, printr-o serie de activități politice care să atragă de partea UNPR cât mai mulți oameni.

„Mă bucur când văd că lucrurile încep să capete o formă reală și că cel mai important lucru pentru care noi suntem aici este faptul că lumea ne vrea.Dacă nu exista un bazin clar de simpatie pentru acest partid, noi nu eram aici. De asemenea, dacă nu exista clar oportunitatea ca noi să ne remarcăm și să ne impunem punctul de vedere, iarăși nu eram aici. Tot ce se întâmplă aici este un efort sau suma eforturilor unei echipe. Vă felicit pe toți”, le-a transmis președintele UNPR Ialomița, Mario Caloianu.

Totodată, acesta a atras atenția tuturor ca în structurile politice ce se formează să existe o reprezentare mai mare a tinerilor și femeilor, în raport de rezultatele pe care le are fiecare în organizația politică.
Silviu Puchianu are 53 de ani, iar o lungă perioadă de timp a activat în cadrul PRM, ca președinte al organizației. S-a înscris în UNPR în anul 2015.

Mai multe articole de la obiectiv.net: