15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Și tu poți deveni polițist https://wp.me/p49Kdo-eop
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Și tu poți deveni polițist

 Activitatea de selecţionare a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie candidații pot depune cererile de înscriere.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița recrutează candidați pentru admiterea în școlile de agenți de poliție – sesiunea de admitere ianuarie 2020, învățământ cu frecvență, după cum urmează:

Școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne:

  1. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina
  2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.
  3. Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea;

Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Detalii cu privire la condiţii, depunerea dosarelor de înscriere precum şi alte informaţii de interes pot fi obţinute, de către persoanele interesate, consultând anunţul publicat pe pagina de internet a IPJ Ialomița, în secţiunea Carieră/Admitere unități de învățământ.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere organizat în sesiunea ianuarie 2020 se vor depune până la data de 15.11.2019.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 16.12.2019.

Pentru informare şi înscriere la una dintre instituţiile prezentate în anunţ, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița, cu sediul în municipiul Slobozia, bulevardul Matei Basarab, nr. 13-15, judeţul Ialomița, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10:30-15:30. Relaţii suplimentare se pot obţine de zilnic, în acelaşi interval orar, la telefon 0243.207511 sau 0243.2017437.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!