comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Sfântul Mare Mucenic Dimitrie în mijlocul copiilor”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/10/2014 | Locale Ialomita

În parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia, Protopopiatul Slobozia a desfăşurat vineri, 24 octombrie 2014, acţiunea: „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie în mijlocul copiilor”.

PC Preot Popa Ion de la Parohia Dimieni și PC Preot Dumitru Ionuț de la Parohia Orboiești au vorbit celor 150 de preşcolari, despre viaţa Sfântului Dimitrie, despre faptele sale bune, ascultarea sa necontenită faţă de Dumnezeu şi faţă de Maica Domnului.

De asemenea, preoții  au îndemnat pe micii creştini să urmeze exemplul Sfântului Dimitrie mergând la Biserică, ajutându-i pe cei aflați în nevoie,  ascultându-și părinţii şi dascălii.

Copiii au fost receptivi, au pus întrebări și au promis că vor fi din ce în ce mai cuminți pentru ca preoții să-i mai viziteze, manifestându-și dorința de a participa la Sfânta Liturghie oficiată în Biserică. Toți cei prezenți au primit iconițe din partea Protopopiatului Slobozia care a oferit și materiale didactice instituției partenere.

Activitatea face parte din cadrul parteneriatului „Lăsați copiii să vină la Mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️