15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Servicii noi oferite de Spitalul Județean de Urgență Slobozia https://wp.me/p49Kdo-bDl
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Servicii noi oferite de Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Transportul pacienților dializați, în regim propriu și îngrijiri la domiciliu.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Slobozia anunța, în luna octombrie 2017, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean, că are în plan achiziționarea a două autoturisme Duster pentru transportul pacienților care au nevoie de dializă.

Mariana Iancu declara că dorește să transforme secția de dializă în centru de dializă, așa cum a fost până în anul 2010, când pacienții au migrat, sub o formă sau alta, către o firmă privată, iar spitalul a înregistrat pierderi enorme.

Astfel că spitalul a rămas cu doar 20 de pacienți, iar firma privată avea 160, deși inițierea unui pacient dializat se face la spital, iar costurile sunt destul de mari.

Recent, reprezentanții spitalului au anunțat că transportul pacienților dializați este realizat acum în regim propriu, fără a se apela la firma prestatoare a serviciilor de transport (Andalex).

Totodată, SJU Slobozia efectuează servicii de îngrijiri medicale la domiciliu / îngrijiri paliative la domiciliu, în cadrul sistemului de asigurări de sănătate.

foto Spitalul Județean de Urgență din Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!